Lotta Wanners blogg

För att ord och bilder ger människor vägar till kommunikation och om vår jord ska vara en bra plats att leva på behöver vi kommunicera mera.

Vad får ditt hjärta att jubla?

2 kommentarer

framsida

Ibland känns livet trångt. Instängt. Vi vill göra något, men vet inte riktigt vad.

Vi kanske ser på detaljer som stör oss och missar hela skönheten i det stora?

Tänk så otroligt mycket vårt liv egentligen innehåller.

Varje millisekund av vårt varande är uppfyllt av de livgivande energier som får hela vårt kropps system att fungera. Den oerhört komplexa apparat som är vår existens. Det är ju helt fantastiskt när man verkligen tänker på det! Jag vill gärna försöka ta vara på livet, men ibland glömmer jag bort det, oftast.

När jag blundar och lyssnar på sången och musiken i denna videon till exempel tycker jag det är så vackert att jag vill både skratta och gråta. Om det finns en himmel tror jag musiken låter så här där. Du har säkert något som får ditt hjärta att jubla när du ser eller hör det. Ge dig själv möjligheten att söka den upplevelsen och faktiskt njuta av det.

http://www.youtube.com/watch?v=_Nkrc1lBA9E&list=FLsyrmZGTt_0yNmH2JusCmVA

För att se lite mer av helheten måste vi kliva ur vår bekvämlighetszon och prova något vi aldrig gjort förut. Vår kropp och vårt medvetande kan så mycket mer än vi tror och innerst inne längtar vi efter att tänja på våra gränser. Låt oss bara börja med små steg om vi är osäkra, men vidare ut för att uppleva livet vill vi!

Jag önskar dig en underbar dag!

Lotta

Författare: Lotta Wanner

Love to see the world and be a part of it! Retired Barista. Blogging at www.lottawanner.com. Art and illustration is my language. Choosing plantbased. Always believing there is good in the universe.

2 tankar om “Vad får ditt hjärta att jubla?

  1. Det där var i alla fall en fullträff Lotta. Magisk duett av två personer som verkligen kan leverera. Musik och sång som går rakt in i själen och hjärtat.
    Intressant inlägg som jag håller med om. Ibland är det svårt att bara vara en människa. Så många saker som stör omkring, fräter och stjäl tid. Vi behöver alla andhål och oaser där vi stannar till. Njuter av det lilla i det stora. När vi klarar det permanent kan vi nå en slags balans.

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s