Lotta Wanners blogg

För att ord och bilder ger människor vägar till kommunikation och om vår jord ska vara en bra plats att leva på behöver vi kommunicera mera.

Novelltävling?

4 kommentarer

bok-o-ljus1.jpg

Varje gång jag ser det ordet tänker jag på genombrott.

Nu ska det hända! En litterär guru kommer att upptäcka vilken fantastisk talang jag är!

Dessutom kommer jag att tjäna pengar på det jag gör, i de fall prispengar är inkluderat.

Men den enda gången jag faktiskt skickat in ett bidrag hände inte det.

Så frågan är nu; ska jag våga denna gången??

skriva1

Hmm… sista anmälningsdag är 31 augusti….jag hinner våndas lite till.

Ska jag eller ska jag inte? Det är frågan.

Men du ska kanske??

Lotta

 

Författare: Lotta Wanner

Love to see the world and be a part of it! Retired Barista. Blogging at www.lottawanner.com. Art and illustration is my language. Choosing plantbased. Always believing there is good in the universe.

4 tankar om “Novelltävling?

  1. Ska, ska inte, älskar, älskar inte, vill, vill inte,skriva eller inte, novell eller inte, genombrott eller inte, pengar eller inte. Ja, god har du på dig, men kanske vore det bättre om det var till veckan? Du må jus testa dig bli utgiven, annars vet du inte. Låter som en typ ”ångestskrivkramp” det där, men du känner dig själv och vet vilken väg du ska gå, vägen blir till när du går! Hur som så kommer jag ju följa detta också framöver! Vad gäller mig? Jaa, det återstår att se, har lämnat några bidrag här och var, de första somriktigt ung och blev publicerat familljetidningar .. de sista tack för visat intresse. Jag valde ju blogg/kåseriformen för att ge ut mina frihandstexter, för de blir bäst tror jag. Hörs Lotta!

    Gilla

  2. Tycker absolut du ska vara med i Skrivas novelltävling! 🙂 Varför inte? Jag har skickat in till Umeå novelltävling i flera år utan att lyckas och visst hade det varit underbart att vinna en tävling men känslan av att ha skickat iväg en egen text, ”kastat ut den” är inte dum den heller. Lycka till!

    Gilla

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s