Av någon anledning behöver jag skriva på både engelska och svenska. Tyvärr gör det mig inte två-språkig utan snarare noll-språkig och jag känner mig inte riktigt hemma någonstans. Trots det måste jag fortsätta skriva.

Jag tycker själv att engelskan jag skriver är väldigt lättläst. Kanske du vågar prova läsa något av inläggen? Kanske det här?

grön

För på någotvis blir rytm, innehåll och mening olika på de olika språken även om man skriver ungefär samma sak.

Visa saker har varit så viktiga att skriva att jag inte kunnat släppa dem mentalt förrän de har åkt iväg ut i cyberrymden, andra har varit mer för information eller bara för träning. Ibland har jag blivit fullständigt överväldigad över engagemang och kommentarer från något jag varit väldigt osäker på att skicka iväg. Ibland har det varit alldeles tyst kring något jag tyckte blev riktigt bra.

Thanks for dropping by!

For some reason I need to write in both Swedish and English, if you want to know what’s going on in the English blog please look here!

Mostly moments like this are connected with a coppa of some kind!

Min engelska blogg hittar du här

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s