Egentligen är det på engelska de flesta av mina dikter blivit till men några stycken på svenska har det också kunnat bli.

Förra året hade jag förmånen att få vara med i en dikt antologi som föreningen 1av3 stod för.

Den ser ut så här

och går att beställa på Vulkan Förlag.

Det finns massor med poesi sidor på nätet. Många bloggar men också olika föreningar, företag och litterära organisationer bland annat. De vill ge inspiration och ibland utlyses det tävlingar som man kan delta i. De flesta kostnadsfritt.

April varje månad anordnas NaPoWriMo (som svar på NaNoWriMo-romanskrivarmånaden)

Man skriver in sig som deltagare och anger den blogg man vill lägga in sina alster på. Det är riktigt intressant att utmana sig själv att skriva en dikt varje dag, även om det kanske faktiskt inte blir varje dag man lyckas. Bäste man året innan la in 28 dagar!  Man får idéer och inspiration från organisatörerna och lär sig massor om olika tekniker. Dessutom kan man enkelt gå in på samtliga deltagares bloggar och se vad de hittar på och det är riktigt imponerande! (Där gäller det att inte tappa sugen utan fortsätta på sitt eget sätt!)

Hemsidan för 2014 års NaPoWriMo är här! Där kan du anmäla dig för att deltaga eller bara titta runt lite för spännande inspiration. 🙂

Kommentera gärna!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s